Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.01.2021
Čtyři CD Authentic Way
Od roku 2017 vychází každoročně CD, které nazpívávají finalisté dětské pěvecké soutěže Saremo Junior CZ/SK, jejíž pořadately jsou agentura Bon Art Mus... číst celé
13.01.2021
CD finalistek soutěže Sanremo Junior CZ/SK
V tomto roce vydává společnost Moonlight Production spol. s.r.o. 4 CD, které nazpívaly finalistky a vítězky soutěže Sanremo Junior CZ/SK, hudební pod... číst celé
08.01.2021
Prodej not a základů
Produkční agentura Bon Art Music Vám nově nabízí notové materiály a základy ke skladbám ze svého archivu, který čítá přes 560 kompletních notových mat... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Notové materiály a základy ke skladbám z archivu Bon Art Music, SE
Produkční agentura Bon Art Music, SE Vám nově nabízí notové materiály a základy ke skladbám ze svého archivu, který čítá přes 560 kompletních notových... číst celé
Čistě dámský orchestr Bon Art Pops Orchestra
Bon Art Pops Orchestra je jedinečný 50 členný orchestr složený výhradně z žen. Jedná se o moderní symfonický orchestr s možností hrát jak klasické skl... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Notové materiály a základy ke skladbám z archivu Bon Art Music, SE
Notové materiály a základy ke skladbám z archivu Bon Art Music, SE
Produkční agentura Bon Art Music, SE Vám nově nabízí notové materiály a základy ke skladbám ze svého archivu, který čítá přes 560 kompletních notových... číst celé
Čistě dámský orchestr Bon Art Pops Orchestra
Čistě dámský orchestr Bon Art Pops Orchestra
Bon Art Pops Orchestra je jedinečný 50 členný orchestr složený výhradně z žen. Jedná se o moderní symfonický orchestr s možností hrát jak klasické skl... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Bon Art Music Group spol. s r. o.

Na výsluní 201/13
100 00 Praha 10

Kontakty
Zákaznická podpora bonartonline.cz
Zákaznická podpora bonartonline.cz
(Po-Pá, 9-17 hod.)
© 2021, Bon Art Music Group spol. s r. o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz